Leiebil Gjøvik

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Gjøvik

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Gjøvik

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Gjøvik fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Gjøvik gjennom oss.

Gjøvik guide

Bilutleie Gjøvik
Leiebil Gjøvik

Gjøvik er en by og kommune i Oppland som ligger rundt 120 km nordvest for Oslo på vestsiden av Norges største innsjø, Mjøsa. Tettstedet Gjøvik har 19 261 innbyggere (2012).

Byen vokste i stor grad opp rundt de arbeidsplassene som ble etablert etter at Gjøvik glassverk kom i 1807. Jordbruk er en viktig næring i kommunen mens næringsmiddelindustri, grafisk industri og trevareindustri dominerer industrien. Nærheten til Mjøsa er sentral og hjuldamperen Skibladner går både charter- og rutetrafikk om sommeren.

Gjøvik gård er en viktig kulturinstitusjon i kommunen. Det finnes papirer på gården så langt som tilbake til 1400-tallet. I 1952 kom gården i kommunens eie, og hvert år i slutten av september holdes Gjøvik-marken som er en stor festival med blant annet markeder, tivoli og kulturarrangementer.

Byområdet er omkranset av jorder og skoger hvor det også finnes gode friluftsmuligheter. I byen er det flere hoteller, campingplass, slalåmbakke og tennisanlegg. Det store friluftsbadet Fastland fra 1930 nær sentrum er et populært sted om sommeren. I forbindelse med OL på Lillehammer i 1994 ble Gjøvik Olympiske Fjellhall bygd.

Gjøvik ligger 105 km fra Gardemoen lufthavn, og det går buss annen hver time til og fra flyplassen.