Leiebil Maarianhamina Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Maarianhamina Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Maarianhamina Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Maarianhamina Lufthavn gjennom oss.

Maarianhamina Lufthavn guide

Bilutleie Maarianhamina Lufthavn
Leiebil Maarianhamina Lufthavn

Maarianhamina Lufthavn (MHQ) (finsk: Maarianhamina) ligger i Jomala 3 km nordøst for Ålands hovedstad Maarianhamina. Det fins ingen offentlig transport mellom Maarianhamina og flyplassen slik at taxi er et godt alternativ. På flyplassen er det tre bilutleiefirma som tilbyr sin service, det er Europcar, Avis og Hertz.

53 568 passasjerer var innom flyplassen i 2011. Maarianhamina Lufthavn er hovedbase for Air Åland som har flere avganger daglig til Helsingfors og Stockholm.  Turku Air flyr daglig til den finske byen Turku.

Maarianhamina Lufthavn har en thailandsk restaurant som også tilbyr kafémat, samt turistinformasjon, møterom og taxfree-butikk. Flyplassen tilbyr gratis trådløst internett. Åland ligger utenom EUs moms grenser, og en kan kjøpe taxfree varer selv om en har finsk nasjonalitet eller skal videre til Finland. Det finnes ingen hotell på flyplassen.