Leiebil Kajaani

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Kajaani

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kajaani

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kajaani fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kajaani gjennom oss.

Kajaani guide

Bilutleie Kajaani
Leiebil Kajaani

Kajaani (Kajana) er en by og en kommune i Finland. Den ligger på sørsiden av innsjøen Ule träsk og er den viktigste byen i fylket Kainuu som ligger midt i Finland helt øst i landet. Byen har 37 941 innbyggere (2012).

Kajaani er en universitetsby, og de viktigste næringsveiene er sagbruk, trelast og papirindustri. Papirfabrikken UPM Kymmene var den største private arbeidsgiveren i Kajaani fra den ble etablert i 1907. Da den ble stengt i 2008 på grunn av manglende lønnsomhet og høye energikostnader, føltes det som en epoke i byens historie var over.

Kunstmuseet i Kajaani har en stor samling av finsk, moderne kunst. Kajaani teateret ble etablert i 1969, er et av de mest respekterte teatrene i Finland og trekker både gode skuespillere, regissører og publikum fra hele Finland. De mest bemerkelsesverdige årlige kulturarrangementene er poesiuken og jazzfestivalen.

En severdighet som er verdt å få med seg er ruinene av borgen Kajaneborg bygd 1604–19 og ødelagt av russerne 1716.

Kajaani Lufthavn befinner seg 13 km fra sentrum av Kajaani.