Leiebil Iisalmi

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Iisalmi

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Iisalmi

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Iisalmi fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Iisalmi gjennom oss.

Iisalmi guide

Bilutleie Iisalmi
Leiebil Iisalmi

Iisalmi er en by som ligger i Nord-Savo regionen og befinner seg midt i Finnland. Byen har en befolkning på 22 138 innbyggere (2012). Den ligger ved innsjøen Porovesi.

Iisalmi er kjent for flere av sine spesialbedrifter, en av dem er Olvi som er det siste store uavhengige ølbryggeriet i Finland. De andre finske bryggeriene er kjøpt opp av multinasjonale selskaper. Her ligger også Genelecs fabrikk som lager høyttalere som brukes i lydopptaksstudier på høyt nivå i hele verden.  Bedriften Normet lager redskap og maskiner som brukes i gruvedrift og tunnelbygging til et internasjonalt marked.

Iisalmi har flere severdigheter for turister å by på som Runni helsespa og Neulatammi massasjesenter. Andre attraksjoner er lokalhistorisk museum og kultursenter. Det er mange turmuligheter i området, og om vinteren er det gode forhold for ski. Ikke langt unna ligger naturreservatet Talaskangas.
Den mest berømte Iisalmi-baserte bandet er et humoristisk country-rock orkester som kalles Halavatun Papat, også kalt «Damn Grandfathers». Byen er hjemmet til Joonas Kokkonen som er en av Finlands mest verdenskjente komponist etter Sibelius.

Den nærmeste store flyplass til Iisalmi er Kuopio lufthavn 80 km fra sentrum.