Leiebil Salo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Salo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Salo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Salo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Salo gjennom oss.

Salo guide

Bilutleie Salo
Leiebil Salo

Salo er en by og en kommune som ligger sørvest i Finland og er en del av fylket Egentliga Finland. Kommunen har en befolkning på 55 231 (2012) innbyggere. Den 1. januar 2009 ble kommunene Bjärnå, Halikko, Kiikala, Kisko, Kuusjoki, Muurla, Pertteli, Suomusjärvi og Finby slått sammen med Salo kommune.

Salo er fødestedet til Finlands president, Sauli Niinistö.
Salo ligger mellom hovedstaden Helsinki (112 km) og provinshovedstaden Turku to km fra hovedveien mellom de to byene. Den korte avstanden fra disse større byene bidrar positivt til at næringslivet vokser.

Salo betraktes som den opprinnelige hjembyen til Nokia. Nokia har alltid vært en av de viktigste arbeidsgiverne i byen, men i september 2012 ble Nokias hovedfabrikk nedlagt. Nærings- og metallindustri samt oppdrett spiller også en betydelig rolle i området.

Det er bosettingsfunn fra steinalderen i traktene omkring. I 1887 ble Salo offisielt kjøpstad og i begynnelsen av 1891, en uavhengig kommune

Den nærmeste store flyplassen til Salo er Turku Lufthavn. Denne flyplassen ligger i Turku som er Finlans femte største by, 66 km fra sentrum av Salo.