Leiebil Tampere

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Tampere

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Tampere

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tampere fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tampere gjennom oss.

Tampere guide

Bilutleie Tampere
Leiebil Tampere

Tampere (svensk: Tammerfors) er en by med ca. 210.000 innbyggere, som ligger i Västra Finlands län – mellom innsjøene Näsijärvi og Pyhäjärvi. Den er en av Finlands største industribyer. Tampere, som ble grunnlagt i 1779, er dessuten en viktig skole- og universitetsby.

Tampere er også en populær turistby. Blant byens mange attraksjoner er det flere teatre, konserthall og museer. Spesielt må Tampere Kunstmuseum nevnes – som også huser ”Mummidalen” og ”Mummihuset”, etter modell av Tove Janssons verdensberømte fortellinger om Mummitrollene.

Byen har ellers en stor fornøyelsespark med bl.a. planetarium og akvarium – samt en rekke grøntanlegg og parker (rundt 500 i alt). Dette har gjort at Tampere ofte kalles Nordens vakreste industriby.

Tampere ble svært ødelagt under den finske borgerkrigen i 1918, og det er derfor lite eldre arkitektur som er bevart. Det finnes imidlertid mye spennende moderne arkitektur her – bl.a. Kalevala-kirken og Stadsbiblioteket.

Byens internasjonale flyplass – Tampere-Pirkkala Lufthavn –  ligger 17 km sørvest for sentrum.