Leiebil Tampere Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Tampere Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tampere Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tampere Lufthavn gjennom oss.

Tampere Lufthavn guide

Bilutleie Tampere Lufthavn
Leiebil Tampere Lufthavn

Tampere-Pirkkala Lufthavn (TMP) ligger i Pirkkala (svensk: Birkala), 17 kilometer sørvest for Tampere – og er den nest travleste internasjonale lufthavnen i Finland. Den betjener rundt 710.000 passasjerer årlig. Tampere-Pirkkala Lufthavn har to terminaler.

Fra flyplassen går det rutefly til Helsinki (Finncom Airlines), Åbo og Uleåborg (Wingo), Stockholm (Blue 1), København (SAS), Riga (Baltic Air) – samt enkelte ruter til Bremen, Frankfurt, London, Dublin, Edinburgh og Milano (Ryanair).
Det er bussforbindelse med hyppige avganger mellom flyplassen og jernbanestasjonen i Tampere. Alternativ reisemåte er taxi. Ønsker man å leie bil, finnes det flere muligheter. Mange av de store, internasjonale bilutleiefirmaene har sine kontorer på flyplassen. Det gjelder bl.a. Avis, Europcar, Budget, Hertz og Sixt.

Det er noen få butikker og en restaurant på flyplassområdet. Ellers er det konferanserom med kontor-fasiliteter i terminalbygget, der det også finnes en VIP lounge. Nærmeste hotell er Spa Hotel Rantasipi Eden, som ligger i Nokia – 7 km nordvest for Tampere lufthavn.