Leiebil Maarianhamina

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Maarianhamina

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Maarianhamina fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Maarianhamina gjennom oss.

Maarianhamina guide

Bilutleie Maarianhamina

Leiebil Maarianhamina

Maarianhamina er Ålands hovedstad og ligger sør på øya. Åland er en  selvstyrt, demilitarisert øygruppe som tilhører Finland og ligger mellom Sverige og Finland i Østersjøen. Maarianhamina ligger på den største øya Fasta Åland, og er Ålands eneste by. Maarianhamina har 11 286 (2012) innbyggere. I tillegg til finsk snakker så godt som alle innbyggerne svensk.

Maarianhamina ble grunnlagt i 1861 på den tiden Åland og resten av Finland var en del av Russland. Byen er oppkalt etter hustruen til tsar Aleksander II av Russland, Maria Aleksandrovna.
Maarianhamina er en viktig havneby, og hadde frem til den andre verdenskrig også en stor seilskipsflåte. Den østlige havnen er en av de travleste i Skandinavia. Det er fergeforbindelse med Helsinki og Turku på fastlandet, Stockholm og Kapellskär i Sverige og til Tallinn i Estland.

Siden Åland ligger utenfor EUs tollsone er det gode taxfree-muligheter. Turisttrafikken er betydelig og setter sitt preg på byen som har gode overnattings- og spisemuligheter.

Maarianhamina har flere bygninger tegnet av finske arkitekten Lars Sonck, som flyttet til Åland som barn. Bygninger tegnet av ham inkluderer kirken Maarianhamina (1927), hovedbygningen på Åland Maritime College (1927) og rådhuset s(1939). Andre severdigheter er kunstmuseum, museumsskipet Pommern og Åland maritime museum.

Maarianhamina lufthavn ligger 3 kilometer nord-vest for Maarianhamina sentrum.

Meny