Leiebil Vaasa Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Vaasa Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Vaasa Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Vaasa Lufthavn gjennom oss.

Vaasa Lufthavn guide

Bilutleie Vaasa Lufthavn
Leiebil Vaasa Lufthavn

Vaasa lufthavn (VAA) ligger 9 km sørøst for Vaasa sentrum (ved den finske vestkysten), og er Finlands 5. største flyplass. Den betjener i overkant av 320.000 passasjerer årlig.

De flyselskapene som benytter Vaasa lufthavn til faste ruteflyvninger, er Blue1 (Helsinki, Stockholm), Finnair (Helsinki) og Finncomm Airlines (Helsinki).  En rekke ulike flyselskaper bruker dessuten Vaasa lufthavn til charterturer – bl.a. til Bulgaria, Kanariøyene, Hellas, Spania, Tyrkia og Thailand.

Fra flyplassen og inn til Vaasa sentrum kan man enten bensytte buss eller taxi. Ønsker man å leie bil, er det flere muligheter på flyplassområdet. Flere av de anerkjente internasjonale bilutleiebyråene har kontorer her – bl.a. Avis, Budget, Hertz, Europcar og Sixt.

Vaasa Lufthavn har egen restaurant og café, men det er ingen hoteller på flyplassområdet. De nærmeste hotellene ligger i Vaasa by, og flere av dem tilbyr henting på flyplassen dersom man har forhåndsbestilt.