Leiebil Thailand

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Thailand

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Thailand fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Thailand gjennom oss.

Thailand guide

Bilutleie Thailand

Leiebil Thailand

Thailand ligger i Sørøst-Asia, og har omlag 66 millioner innbyggere (2010). Landet grenser i nordøst og øst til Laos, i sørøst til Kampuchea, i sør til Thailandbukta og Malaysia, i sørvest til Det indiske hav og i vest til Myanmar (tidligere Burma).

Utenfor kysten finnes en rekke mindre øyer som tilhører Thailand.

Landskapet i Thailand kan deles inn i fire deler: Fjellområdet i nord – der landets høyeste fjell «Don Inthanon» rager 2595 m.o.h., den sentrale sletta langs elva Menam (Chao Phraya), Korat-platået i nordøst som ligger 100 – 200 m.o.h. og halvøya i sør –  som utgjør deler av Malayahalvøya med lave høydedrag avbrutt av den isolerte toppen Khao Luang (1786 m.o.h.)

Thailand har et tropisk monsunklima med høye temperaturer året rundt. Det faller mest nedbør i perioden mai – september.

Hovedstaden Bangkok ligger sentralt i landet, og er Thailands største by med 8 millioner innbyggere. Bangkok er også landets viktigste økonomiske, kommersielle og kulturelle by, og besøkes av over 15 millioner turister årlig. Bangkok er et shoppingparadis, og i denne byen ligger noen av verdens flotteste hoteller.

Andre større byer i Thailand er Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Moi og Phuket. Sistnevnte er kanskje et av Sørøst-Asias mest kjente turistmål på grunn av de flotte badestrendene og dykkerfasilitetene.

Thailand er en svært populær turistdestinasjon, og har – i tillegg til paradisiske strender – gode shoppingmuligheter, spennende kultur, god mat og vakker natur.

Thailands hovedflyplass er Suvarnabhumi Airport, som ligger 30 km øst for Bangkok. Andre større internasjonale flyplasser er Phuket Airport og Don Muang Airport (30 km nord for Bangkok).

Meny