Leiebil Thailand

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Thailand

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Thailand fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Thailand gjennom oss.

Thailand guide

Bilutleie Thailand
Leiebil Thailand

Thailand ligger i Sørøst-Asia, og har omlag 66 millioner innbyggere (2010). Landet grenser i nordøst og øst til Laos, i sørøst til Kampuchea, i sør til Thailandbukta og Malaysia, i sørvest til Det indiske hav og i vest til Myanmar (tidligere Burma).

Utenfor kysten finnes en rekke mindre øyer som tilhører Thailand.

Landskapet i Thailand kan deles inn i fire deler: Fjellområdet i nord – der landets høyeste fjell «Don Inthanon» rager 2595 m.o.h., den sentrale sletta langs elva Menam (Chao Phraya), Korat-platået i nordøst som ligger 100 – 200 m.o.h. og halvøya i sør –  som utgjør deler av Malayahalvøya med lave høydedrag avbrutt av den isolerte toppen Khao Luang (1786 m.o.h.)

Thailand har et tropisk monsunklima med høye temperaturer året rundt. Det faller mest nedbør i perioden mai – september.

Hovedstaden Bangkok ligger sentralt i landet, og er Thailands største by med 8 millioner innbyggere. Bangkok er også landets viktigste økonomiske, kommersielle og kulturelle by, og besøkes av over 15 millioner turister årlig. Bangkok er et shoppingparadis, og i denne byen ligger noen av verdens flotteste hoteller.

Andre større byer i Thailand er Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Moi og Phuket. Sistnevnte er kanskje et av Sørøst-Asias mest kjente turistmål på grunn av de flotte badestrendene og dykkerfasilitetene.

Thailand er en svært populær turistdestinasjon, og har – i tillegg til paradisiske strender – gode shoppingmuligheter, spennende kultur, god mat og vakker natur.

Thailands hovedflyplass er Suvarnabhumi Airport, som ligger 30 km øst for Bangkok. Andre større internasjonale flyplasser er Phuket Airport og Don Muang Airport (30 km nord for Bangkok).