Leiebil Koh Samui Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Koh Samui Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Koh Samui Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Koh Samui Lufthavn gjennom oss.

Koh Samui Lufthavn guide

Bilutleie Koh Samui Lufthavn
Leiebil Koh Samui Lufthavn

Koh Samui International Airport (USM) ligger på ferieøya Koh Samui, også skrevet Koh Samui i Siambukten, nærmere bestemt i den sør-thailandske provinsen Surat Thani. Flyplassen ble åpnet i 1989, og er eid av Bangkok Airways. Her betjenes i overkant av 1 million passasjerer årlig, og flyplassen er betegnet som en av verdens vakreste.

Bangkok Airways og flere andre sørøst-asiatiske flyselskaper har faste ruter hit fra bl.a. Bangkok, Chian Mai, Phuket, Hong Kong, Kuala Lumpur, Singapore og Taipei.

Koh Samui Lufthavn har to terminaler – en for innenriks- og en for utenrikstrafikk.

I nærheten av flyplassen ligger havnen Big Buddha Pier, og derfra går det ferje til feriestedet Ko Pha Ngan – og fra den nærliggende havnen Maenam Beach Pier er det hurtigbåt-ruter til Koh Tao og Chumphon.

Publikumsfasilitetene på flyplassen inkluderer en stor gavebutikk, passasjersalonger og flere restauranter og barer.  Det er dessuten en egen handlegate på flyplassområdet – i tillegg til lekeplasser for barn. Det ligger flere hoteller på selve flyplassområdet.

Om man ønsker å ta seg rundt på Koh Samui, kan man benytte taxi – eller man kan leie bil i ankomsthallen på flyplassen. Flere internasjonale utleiebyråer er representert her –  bl.a. Avis, Budget, Hertz og Sixt.