Leiebil Phuket

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Thailand
  4. chevron_right
  5. Leiebil Phuket

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Phuket Finn

beste pris på bilutleie i Phuket fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Phuket gjennom oss.

Phuket guide

Bilutleie Phuket
Leiebil Phuket

Phuket er hovedstad på den sør-thailandske øya Phuket, som også utgjør en egen provins. Den fikk offisiell bystatus så sent som i 2004 – og har i dag (2010) et innbyggertall på rundt 85.000.

Phuket er først og fremst berømt for sitt strand- og natteliv samt sine mange, flotte restauranter. Byen og øya har imidlertid også mange andre opplevelser å by på. Man kan f.eks avsette en dag til tempel-tur, og besøke et eller flere av de rundt 30 buddhistiske templer og klostre som finnes på øya. Noen av de vakreste er Wat Chalong (som er særlig rikt utsmykket) og Wat Phra Thong (”Gull-Buddha-tempelet”).

Et annet populært besøksmål er Khao Phra Taheo National park. Den ligger nord på Phuket-øya, og omfatter bl.a. Thailands siste rest av opprinnelig regnskog, jungel og spektakulære fossefall.

En helt annen form for opplevelse kan man få ved å besøke Phukets Go-kart-bane. Den er bygget som et 8 tall, og har også små biler som er tilpasset barn.

Ellers er Phuket et kjent eldorado for dykkere. Andaman-sjøen regnes for å være et av verdens ti beste dykkesteder. Her kan man få helt unike undervannsopplevelser av korallrev, tropiske fisk og annet eksotisk, marint dyreliv.

Nærmeste flyplass er Phuket International Airport, som ligger 20 km nord for byen.