Leiebil Malaysia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Malaysia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Malaysia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Malaysia gjennom oss.

Malaysia guide

Bilutleie Malaysia

Leiebil Malaysia

Malaysia er et land i Sørøst-Asia, som ligger delvis på en halvøy i det asiatiske fastlandet og delvis på den nordlige tredjedelen av øya Borneo.  Det er en føderasjon som består av tretten stater. Hovedstaden Kuala Lumpur ligger nordvest på fastlandet. Flere små øyer tilhører også landet.

Det har landegrenser på fastlandet til Thailand i nord og øya Singapore i sør hvor det går en bro over. På Borneo er det landegrenser til Brunei i nord, og til Indonesia i sør. Malaysia er en blanding av den moderne verden og et utviklingsland som gjør det til en spennende destinasjon.

Befolkningen er på 28 859 154 (2011) innbyggere. Malaysia er et flerkulturelt samfunn. Mens malayer utgjør en 52% flertall, er det også 27% kinesisk, 9% indisk og en diverse gruppering på 13,5% «andre», og 12% av urfolk (Orang Asli). Det er derfor også et vell av trosretninger og religioner, med islam, kristendom, buddhisme, taoisme, hinduisme, sikhisme og selv sjamanisme på kartet. Landet har både vært portugisisk og britisk koloni. Det ble uavhengig fra britene i 1957.

Malaysia er kjent for sin biodiversitet. Rundt to tredjedeler av landet er dekket av regnskog, deler av skogen er 130 millioner år gamle.

Taman Negara nasjonalpark er en av de eldste tropiske regnskogene i verden. Det har massive trær, fosser og er et tilfluktssted for truede arter som den asiatiske elefanten, tiger, leopard og neshorn. Med sine 4095 meter er Mount Kinabalu det høyeste fjellet i Borneo. Tioman er en liten øy som ligger utenfor østkysten av halvøya Malaysia. Øya er omgitt av mange hvite korallrev, noe som gjør den til et paradis for dykkere. Malaysias kanskje mest kjente feriemål, er Langkawi, en øygruppe på 99 øyer. De mest populære strendene finner en på vestkysten med et bredt utvalg av restauranter og utesteder.

En av de viktigste attraksjonene er Petronas Towers i Kuala Lumpur, to tvillingtårn på 403 meter som var verdens høyeste bygninger da de sto ferdige i 1998, og beholdt denne statusen frem til 2004. De er en refleksjon av Malaysias muslimske religion.

Malaysia har åtte internasjonale flyplasser. Den største er Kuala Lumpur internasjonale Lufthavn ligger 80 km utenfor Kuala Lumpur.

Meny