Leiebil Kuala Lumpur

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Kuala Lumpur

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kuala Lumpur fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kuala Lumpur gjennom oss.

Kuala Lumpur guide

Bilutleie Kuala Lumpur

Leiebil Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er hovedstad i Malaysia, og ligger vest i landet – rundt 40 km fra kysten. Den utgjør også sentrum i et eget føderalt territorium innenfor delstaten Selangors grenser. Innbyggertallet ligger på omlag 1,8 millioner, og byen har en sterk posisjon som Malaysias viktigste handels-, kultur- og utdanningssentrum.

Kuala Lumpur ble grunnlagt som gruveby av kineserne i 1857, og utviklet seg raskt med flere og flere funksjoner. De seneste årene har ekspansjonen i retning av en moderne storby vært formidabel.

Dagens Kuala Lumpur er tydelig preget av Malaysias raske og sterke økonomiske vekst, og moderne arkitektur med høyblokker og kontorbygg preger store deler av bybildet. Likevel har byen også en del mer tradisjonell arkitektur å vise fram, både kinesisk og islamsk inspirert. Utviklingen har ført til at det er blitt dannet flere ulike bysentre. De fleste severdighetene er å finne i det tradisjonelle senteret, som ligger der elvene Kelang og Gombak møtes.

Blant de naturlige besøksmålene er Merdeka-plassen (”Frihetsplassen”), der Malaya-føderasjonen ble proklamert i 1957. Også bydelen Chinatown, med sitt umiskjennelig kinesiske særpreg, må nevnes. Andre tradisjonsrike severdigheter er Nasjonalforsamlingen, Nasjonalmonumentet, Den nasjonale moské og flere interessante museer. Barnefamilier vil dessuten ofte legge veien innom aktivitetsparken Taman Tasek Perdana.

Når det gjelder mer moderne arkitektur, finnes det flere iøynefallende skyskrapere, som bidrar sterkt til å danne Kuala Lumpurs ”skyline”. Det gjelder først og fremst Malaysia Telecom-bygget (310 meter), Plaza Rakyat (382 meter) og den 450 m høye tvillingskyskraperen «Petronas Twin Towers». En spektakulær gangbro forbinder 41. og 42. etasje i de to «tårnene» – og fra den er det 170 meter ned til gateplanet.

Byen har ellers et tydelig flerkulturelt preg, der man kan se minareter, kirketårn, kinesiske pagoder og indiske templer side om side.

Nærmeste flyplass er Kuala Lumpur International Airport, som ligger ca. 50 km sørvest for byen.

Meny