Leiebil Kuala Lumpur Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Kuala Lumpur Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kuala Lumpur Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kuala Lumpur Lufthavn gjennom oss.

Kuala Lumpur Lufthavn guide

Bilutleie Kuala Lumpur Lufthavn

Leiebil Kuala Lumpur Lufthavn

Kuala Lumpur International Airport (KUL) er Malaysias største lufthavn. Den ligger i Sepang, ca. 50 km sørvest for hovedstaden Kuala Lumpur, og ble offisielt åpnet 27. juni 1998. Hele 35 millioner passasjerer betjenes her årlig, og lufthavnen er dermed også en av de største i hele Sørøst-Asia.

Det er to terminaler på flyplassen (Main Terminal og Satellite Terminal), som er forbundet med hverandre ved hjelp av et automatisk tog. Lufthavnen er base for flyselskapene Malaysia Airlines og AirAsia, men har ellers fast ruteforbindelse (via mange internasjonale flyselskaper) til en rekke destinasjoner over hele verden.

Det er to togforbindelser mellom flyplassen og Kuala Lumpur: En svært rask, førerløs express-metro, og et mer tradisjonelt tog som følger den samme ruten, men stopper på flere stasjoner. Ellers er det mange bussavganger fra den store stasjonen i underetasjen på flyplassens parkeringshus. Velger man å benytte taxi (faste priser til Kuala Lumpur sentrum), kan man kjøpe billett på forhånd i ankomsthallen.

Dersom man ønsker å leie bil i Kuala Lumpur, har en rekke bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Hertz, National og Thrifty.

Publikumsfasilitetene på Kuala Lumpur International Airport er svært gode. Her finnes det flere restauranter og snackbarer i begge terminalene, i tillegg til et godt utvalg av butikker, eget lekeområde for barn m.m.

Det er to hoteller på selve flyplassen – KLIA Pan Pacific Hotel og Airside Transit Hotel. I tillegg er det to hoteller som ligger i nær tilknytning til flyplassområdet –  Concorde Inn Hotel og Empress Hotel.

Meny