Leiebil Indonesia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Indonesia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Indonesia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Indonesia gjennom oss.

Indonesia guide

Bilutleie Indonesia
Leiebil Indonesia

Indonesia er en øygruppe som består av hele 17 506 øyer som ligger i Sørøst-Asia mellom Australia og det asiatiske fastlandet. De seks største og mest befolkede øyene er Sumatra, Java, Sulawesi, Bali, Kalimantan og Irian Jaya. Indonesia er verdens fjerde mest befolkede land med 237 424 363 (2011) innbyggere. Hovedstaden er Jakarta. Indonesia deler lange grenser med Papua New Guinea, Øst Timor og Malaysia. Andre naboland er Filippinene, Australia og Singapore

Indonesia befinner seg i et område hvor tre deler av jordskorpen møtes. Landet har derfor et stort antall aktive vulkaner, og jordskjelv er et vanlig fenomen.

Indonesia er det landet med flest muslimer i verden, men kulturen bærer også preg av religiøst mangfold med innslag fra hinduisme, buddhisme, islam og animisme. Befolkningen er variert med over 300 etniske grupper, de fleste er malayiske.

Landet var nederlandsk koloni fra 1799 fram til 1949. General Suharto tok makten i et statskupp støttet av CIA i 1967, og i urolighetene som fulgte ble hundretusenvis av vanlige mennesker anklaget for å være kommunister og venstreradikale og drept. Suharto måtte gå av i 1998 etter massivt press og på grunn av utbredt korrupsjon og store økonomiske problemer.

7. desember 1975 invaderte Indonesia Øst-Timor som nettopp hadde blitt uavhengig fra Portugal, og gjorde det til en del av Indonesia. Omtrent 200 000 øst-timoreser ble drept, det utgjør omtrent en tredjedel av befolkningen. Øst-Timor ble selvstendig 20. mai 2002

Landet har et tropisk kystklima og høy luftfuktighet. Det er små temperaturvariasjoner, og gjennomsnittstemperaturen ligger på 27-28 grader i lavlandet. Øyene er preget av skogkledde fjell, og skogen dekker 70 % av landets areal. Indonesias høyeste fjell er Puncak Jaya er 5 030 meter. Regnskogen i Indonesia er den tredje største i verden og avskoging er en stor trussel.

Landet er populært blant turister, og i 2009 besøkte 6,5 millioner turister landet. Det som først og fremst trekker er det behagelige klimaet og strendene. Den mest besøkte destinasjonen er den berømte ferieøya Bali. Den har ikke bare flott natur og strender, men er kjent for sitt gode kulturtilbud og kunst med dans, skulpturer, malerkunst, håndverk og musikk.

Den viktigste flyplassen er Soekarno–Hatta International Airport i Jakarta. Den andre mest besøkte ligger på Øst-Java og er Juanda International Airport. På Bali ligger Ngurah Rai International Airport.

Destinasjoner