Leiebil Jakarta

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Indonesia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Jakarta

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Jakarta

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Jakarta fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Jakarta gjennom oss.

Jakarta guide

Bilutleie Jakarta

Leiebil Jakarta

Jakarta (tidligere Batavia og Djakarta) er hovedstad i Indonesia, og har om lag 9,6 millioner innbyggere (2010). Byen er nesten helt vokst sammen med flere mindre nabobyer, og metropolområdet – som kalles Jabotabek –  har et totalt innbyggertall på hele 28 millioner.

Jakarta ligger på nordvestkysten av øya Java, ved utløpet av elva Ciliwung. I vinterhalvåret er  byen og området rundt ofte utsatt for sterke monsun-vinder og oversvømmelser.

Det har vært bosetting her siden 400-tallet, og byens historie har senere vært relativt turbulent. Nederland gjorde på 1600-tallet det daværende Batavia til sentrum for sin ostindia-handel, og den nederlandske dominansen varte fram til Indonesia ble en selvstendig stat i 1949.

Bybildet er preget av de mange ulike epokene i Jakartas historie, særlig fra kolonitiden – der både hollandsk, kinesisk og arabisk kultur gjorde seg gjeldende. Den moderne delen av sentrum er dominert av brede boulevarder og spesielt langs hovedgaten «Jalan Thamrin» er det oppført en rekke skyskrapere.

Jakarta kan by på flere spennende museer – bl.a. nasjonalmuseet Gajah. Ellers er både gamlebyen og den tradisjonsrike havnen Sunda Kelapa – med flere fast oppankrede seilskip – vel verdt et besøk. Andre typiske turistattraksjoner er Sea World og Ragunan Zoo, som har rundt 300 forskjellige dyrearter å vise fram.
En populær kulturell severdighet i byen er Kunstsentret «Taman Ismail Marzuki». Dette huser bl.a. Jakarta Kunstinstitutt og Jakarta Planetarium.

Jakarta er også en by der man kan gjøre mange spennende innkjøp. I tillegg til et antall store kjøpesentre, finnes det flere spennende og tradisjonsrike markeder. Ellers er Jakarta en gourmet-by, der man i tillegg til internasjonale menyer også kan nyte indonesiske retter, som ofte er basert på sjømat (både fisk og skalldyr), samt ris, kokosmelk og ferske grønnsaker.

Klimaet i Jakarta er tropisk – med svært varme somre. Den beste besøkstiden for nord-europeere er derfor perioden november-mars.

Nærmeste flyplass er Soekarno-Hatta International Airport, som ligger ca. 32 km nordvest for sentrum. Dette er den største lufthavnen i Indonesia.

Meny