Leiebil Bali

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Indonesia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bali

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bali

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bali fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bali gjennom oss.

Bali guide

Bilutleie Bali
Leiebil Bali

Øya Bali ligger mellom Java og Lombok i Indonesia, og tilhører Sundaøyene. Bali utgjør samtidig en egen provins i Indonesia, og har 4,2 millioner innbyggere (2012). Hovedstaden heter Denpasar, og ligger ved øyas sørkyst. Den har omlag 700.000 innbyggere (2010).

Det indre av Bali er dominert av en øst-vestgående fjellkjede, der den høyeste toppen er den fremdeles aktive vulkanen Gunung Agung (3.142 m.o.h). Vulkanen hadde sitt siste store utbrudd i 1963, da rundt 1.500 mennesker omkom. Ellers består Bali stort sett av fruktbare sletter, der det først og fremst dyrkes ris, mais, kokosnøtter, kaffe og frukt.

Bali har et tropisk klima, noe som betyr at det er varmt hele året – og øya er omgitt av innbydende, hvite strender. Populære steder for surfing og bading samt uteliv er områdene rundt byene Kuta og Seminyak helt i sør. Og Nusa Dua og Jimbaran, som ligger i det samme området, er kjent for sine mange luksushoteller. Det er kort vei herfra til hovedstaden, som selvsagt også byr på en rekke muligheter for shopping og uteliv.

Ønsker man en mer aktiv ferie, er en tur opp på vulkanen Gunung Agung å anbefale. Mange drar opp dit for å nyte den uforglemmelige soloppgangen. Her ligger også innsjøen Batur, hvor man kan leie båt – eller man kan besøke Balis største hindu-tempel, Besakih, som ligger ved foten av vulkanen.
Det er flere nasjonalparker på Bali. Den største og mest populære er West Bali National Park, som ligger på ei halvøy i det nordvestre hjørnet av øya. Parken har et areal på hele 190 km2 og kan by på en usedvanlig rik flora og fauna.

Ellers har Bali mange unike kulturopplevelser å by på. Den lille byen Ubud, som ligger 22 km nord for Densapar, har spesialisert seg på kunst. I tillegg til sine mange kunstbutikker og danseoppvisninger er byen særlig kjent for det fantastiske naturreservatet Monkey Forest.

Også i den østlige delen av Bali finnes det et variert tilbud av attraksjoner – alt fra tradisjonelt balinesisk landsbykultur til sol og strandliv i Padangbai og Candidasa. Og i landsbyen Tirta Ganga kan man oppleve et spektakulært ”vannpalass”. En av de mest besøkte severdighetene helt i vest er det gamle tempelet Tanah Lot, som er bygget på en klippe i havet.

Nærmeste flyplass er Denpasar International Airport (Ngurah Rai), som ligger ved Kuta, ca. 17 km sørvest for hovedstaden Denpasar.