Leiebil Filippinene

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Filippinene

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Filippinene fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Filippinene gjennom oss.

Filippinene guide

Bilutleie Filippinene
Leiebil Filippinene

Filippinene er en øyrepublikk i Sørøst-Asia som består av 11 hovedøyer og over 7000 mindre øyer. En befolkning på 92 337 852 (2011) innbyggere gjør det til et av Asias mest befolkede land, og befolkningsveksten er også vært høy. Filippinene grenser til Indonesia i sør, Singapore, Malaysia, Vietnam og Kambodsja i vest, Kina, Hong Kong og Taiwan i nord. Mot øst ligger Det filippinske hav, mot vest Sør-Kinahavet og mot sør Celebeshavet. De største øyene er Luzon i nord og Mindanao i sør. Over en tredjedel av befolkningen bor på Luzon og det er her hovedstaden Manila befinner seg.

Landet var spansk koloni fra 1521 til 1898, og deretter amerikansk koloni fram til 1946. Det er sammen med Øst-Timor og Sør-Korea et av de tre asiatiske land som har kristendom som dominerende religion

På 1960-tallet var Filippinene det nest rikeste landet i Asia, etter Japan. To tiår under Ferdinand Marcos’ styre bidro sterkt til at landet ikke utviklet seg videre sammen med de andre sørøstasiatiske landene. Ferdinand Marcos kom til makten i 1965, og styrte landet som et diktatur til han ble avsatt under et kupp i 1986. De over 1000 parene med sko som ble funnet etter Ferdinand Marcos kone Imelda etter at de reiste i eksil, står som et bevis på det luksuslivet de hadde.  I 1970- og 1980-årene økte forskjellene mellom de rikeste og de fattigste mye raskere enn andre land i regionen, og fattigdomsproblemet er i dag svært alvorlig. Befolkningen er svært t sammensatt og uensartet med en rekke ulike etniske grupper, de fleste er av malayisk avstamning. I alt finnes omkring 80 etno-lingvistiske grupper.

Klimaet er tropisk, og mars til mai er de varmeste månedene. Regnsesongen varer fra juni til oktober. Med flere tusen øyer har Filippinene mye å by på. Boracay og Malapascua er bare to av flere øyer kjent for sine vakre, hvite strender. Camarines Sur har et vannsportsenter, vakre koraller og strender med både hvit og svart sand. Bacolod er kjent for å være smilenes by på grunn av en årlig maskefestival. Zamboanga har rykte på seg for «en latinsk by i Asia» og interessant på grunn av historiske monumenter, kirker og moskeer.

Den viktigste flyplassen er Ninoy Aquino International Airport i Manila. Det er også internasjonale flyplasser i Cebu, Clark Freeport Zone, Angeles, Davao, Kalibo, Laoag, Manila and Zamboanga.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]