Leiebil Manila

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Filippinene
  4. chevron_right
  5. Leiebil Manila

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Manila

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Manila fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Manila gjennom oss.

Manila guide

Bilutleie Manila
Leiebil Manila

Manila er hovedstad på Filippinene og ligger nærmere bestemt på øya Luzon. Selve byen har om lag 1,7 millioner innbyggere (2010), mens det i hele Manila-regionen (”Metro-Manilla”) bor omkring 15 millioner.

Blant Manilas mange severdigheter må følgende nevnes: Den vakre parken Rizal (Luneta), Intramuros – en gammel bydel omgitt av en ringmur, festningen Fuerza de Santiago, presidentpalasset Malacañang og kirken San Agustín. Ellers finnes det et viktig nasjonalmuseum i byen, i tillegg til et stort filippinsk kultursenter.

Manila er en livlig nattelivsby – og i bydelene Ermita og Malate finnes det et bredt utvalg  av restauranter og utesteder. Mange av de mest luksuriøse hotellene ligger i den brede, 10 km lange Roxas Boulevard. Her finner man også flere ambassader – i tillegg til gourmetrestauranter og shoppingsentre.

Flyplassen Ninoy Aquino International Airport (NAIA) ligger litt utenfor Manila sentrum – i Pasay City. Nesten 18 millioner reisende blir betjent av denne flyplassen hvert år.