Leiebil Bangkok Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Bangkok Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bangkok Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bangkok Lufthavn gjennom oss.

Bangkok Lufthavn guide

Bilutleie Bangkok Lufthavn

Leiebil Bangkok Lufthavn

Bangkok Suvarnabhumi Airport (BKK) ligger 25 km øst for hovedstaden – og er også kjent som New Bangkok International Airport. Flyplassen ble åpnet i 2006, og erstattet da den gamle lufthavnen Bangkok Don Mueang. Flyplassens kontrolltårn er, med sine 132 meter, verdens høyeste – og terminalen er verdens nest største. Den består av syv fløyer – to for innenrikstrafikk og fem for utenrikstrafikk. Hele 70 millioner passasjerer blir betjent her årlig.

Bangkok Lufthavn er hovedbase for flere store flyselskaper, deriblant Thai Airways International, Bangkok Airways og Orient Thai Airlines. Det er et stort antall faste ruter, operert av en rekke internasjonale flyselskaper, til destinasjoner over hele verden.

Det er foreløping ingen togforbindelse mellom flyplassen og Bangkok, men en linje er under bygging. Man kan derimot velge mellom ekspressbuss, lokalbuss eller taxi. Ønsker man å leie bil på flyplassen, kan man henvende seg til at av de mange utleiebyråene som er representert der. Blant disse finnes Avis, Budget, Europcar, National, Sixt og Thrifty.

Publikumsfasilitetene på flyplassen er gode, og et er en rekke barer, caféer og restauranter ved Bangkok Lufthavn. De fleste av dem befinner seg i avgangshallen i fjerde etasje. Her finner du også flertallet av butikkene, men det er også noen butikker i andre og tredje etasje.

Nærmeste hotell er Novotel Suvarnabhumi Airport, som ligger på selve flyplassområdet – vis a vis terminalen.

Av fasiliteter ellers kan det nevnes at flyplassen tilbyr flere utleiekontorer, møterom, stort konferanserom – samt administrativ hjelp og oversettertjenester.

Meny