Leiebil Bangkok

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Thailand
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bangkok

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bangkok

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bangkok fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bangkok gjennom oss.

Bangkok guide

Bilutleie Bangkok
Leiebil Bangkok

Bangkok er hovedstaden i Thailand, og byen ligger på begge sider av elva Chao Phraya – rundt 40 km fra der den munner ut i Thailandbukta. Byen har et offisielt folketall på over 8 millioner (2010), men på grunn av at det til enhver tid oppholder seg store mengder uregistrerte arbeidssøkere i området, regner man med  at det fra tid til annen kan være tilnærmet det dobbelte antall mennesker i Stor-Bangkok.

Bangkok har vært hovedstad i Thailand siden 1782, og de første årene het byen Bang Makok (”stedet med oliventrær”). Sentrum var opprinnelig omgitt av murer og gjennomskåret av kanaler. Disse er etter 2. verdenskrig blitt fylt igjen, som et ledd i moderniseringen av byen. Til gjengjeld har Bangkok i løpet av de siste tiårene blitt en by med store trafikk- og forurensningsproblemer. Den økonomiske veksten har vært formidabel – og størstedelen av Thailands industri er konsentrert i og rundt hovedstaden. Spesielle industrisoner, der internasjonale konserner har investert og etablert seg er opprettet i byens utkantområder. Bangkok har ellers utviklet seg til å bli et finansielt sentrum for denne delen av Sørøst-Asia.

Det finnes en rekke spennende severdigheter i Bangkok – bl.a. flere flotte buddhistiske templer og pagoder – samt bortimot 700 klostre. Den mest berømte enkelt-attraksjonen er et palasskompleks i den eldste delen av byen, som omfatter Det kongelige slott og buddhist-tempelet Wat Phra Kaew. Dette tempelet har over 100 gyldne og mosaikkbekledde spir – og det ble oppført samme år som byen ble grunnlagt. Wat Pho, som ligger like i nærheten, er kjent for sin 46 meter lange statue av den liggende Buddha. På den andre siden av elva ligger det storslåtte buddhist-tempelet Wat Arun, som er like gammelt som Wat Phra Kaew.

Blant alle de andre severdighetene i Bangkok kan Kong Bhumibols fotografiske museum nevnes – samt Thailands mest berømte handlegate for ”backpackere”- Khao San Road.

Nærmeste flyplass er Bangkok Suvarnabhumi Airport, som ligger 25 km øst for hovedstaden.