Leiebil Chiang Mai

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Thailand
  4. chevron_right
  5. Leiebil Chiang Mai

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Chiang Mai

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Chiang Mai fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Chiang Mai gjennom oss.

Chiang Mai guide

Bilutleie Chiang Mai
Leiebil Chiang Mai

Chiang Mai er hovedstad i provinsen Chiang Mai, som ligger i den nordlige delen av Thailand. Byen har et innbyggertall på rundt 210.000 (2010) – og er den viktigste i denne delen av landet. Elva Ping renner gjennom sentrum, og byen er omgitt av høye fjell.

Chiang Mai ble etablert på 1200-tallet – og var hovedstad for middelalder-kongedømmet Lanna helt fram til 1768.

Blant Chiang Mais mange attraksjoner å vise fram knyttet til byens historie – noe som har gjort den til et av Thailands mest populære turistmål. Tradisjonshåndverk av silke og keramikk, samt et stort utvalg av smykker, fås kjøpt overalt – og byens mange vakre templer er vel verdt et besøk. Det mest berømte tempelet ligger på toppen av fjellet Doi Suthep – 1200 m.o.h. Herfra er det en fantastisk utsikt over byen og landskapet rundt.

Den sentrale delen av Chiang Mai er omgitt av en vollgrav, der det finnes et rikt liv av fisk og skilpadder.

I løpet av de siste årene har Chiang Mai også utviklet seg til å bli en moderne by som har satset sterkt på teknologi og utdanning.

Nærmeste flyplass er Chiang Mai International Airport, som ligger litt utenfor sentrum – ved foten av Doi Suthep-fjellet.