Leiebil Järvenpää

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Järvenpää

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Järvenpää

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Järvenpää fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Järvenpää gjennom oss.

Järvenpää guide

Bilutleie Järvenpää
Leiebil Järvenpää

Järvenpää (svensk Träskända) ligger i Helsinki-regionen 38 km nord for hovedstaden. Byen har en befolkning på 39 457 (2012) innbyggere og ligger ved innsjøen Tuusulanjärvi.

Järvenpää er en viktig handel- og industriby som spesialiserer seg på høyteknologi metallindustri. Byen er hjem til en rekke internasjonalt suksessrike bedrifter som Metso Paper og Rocla. Den har svært gode jernbaneforbindelser. Det er også en grønn by med fine parkanlegg og tilbyr utmerkete muligheter for rekreasjon og fritidsaktiviteter.

Järvenpää er kjent for å være hjemstedet til Finlands mest kjente komponist, Jean Sibelius (han ble midlertid født i Tavastehus i 1865). Det ligger to kilometer sør for sentrum, og huset hvor Sibelius bodde fra 1904 til hans død i 1957 er nå omgjort til museum.

Byen har et svært rikt kulturliv. Järvenpää Hall er en av de mest populære konsertscenene i Helsinki-regionen og også et viktig konferansesenter. Den årlige Sibelius Festival, som er en konsertserie fra oktober til desember, har fått internasjonal anerkjennelse. Et annet årlig arrangement er The Lakeside Blues Festival som samler blueselskere fra hele Europa en uke om sommeren, og er det største bluesarrangementet i Europa.

Den nærmeste store flyplassen er Helsinki-Vantaa lufthavn. Flyplassen ligger 34 km fra sentrum.