Leiebil Nurmijärvi

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Nurmijärvi

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Nurmijärvi

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Nurmijärvi fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Nurmijärvi gjennom oss.

Nurmijärvi guide

Bilutleie Nurmijärvi
Leiebil Nurmijärvi

Nurmijärvi er en kommune og en by i regionen Nyland i Finland. Nurmijärvi har 40 661 innbyggere (2012) mens sentrumet som er Nurmijärvi kyrkby har rundt 7 000 innbyggere. Nurmijärvi ligger 30 km rett nord for hovedstaden Helsinki.

Nærheten til Helsinki har ført til en betydelig vekst i kommunen i de senere årene. Andre tettsteder i Nurmijärvi er Klövskog og Rajamäki. De fleste drar til Helsinki når de skal shoppe eller oppleve kultur. Også Næringslivet er sterkt preget av nærheten til Helsinki.

Innsjøen som ga kommunen sitt navn ble delvis drenert i 1920-årene for å skape jordbruksjord. Nurmijärvi er best kjent som fødestedet til Finlands store forfatter, Aleksis Kivi (1834-1872). Hans teaterstykke Nummisuutarit (The Cobblers av Heath) med fargerike scener om livet på landsbygda på 1800-tallet utføres hver sommer på en utendørsscene i Palojoki, landsbyen der Kivi ble født. Den tidligere finske statsministeren Matti Vanhanen bor i Lepsämä i Nurmijärvi.

Den nærmeste flyplassen er Helsinki-Vantaa lufthavn som ligger 19 km unna. Hyvinkaa Lufthavn befinner seg 21,3 km lenger nord og til Helsinki-Malmi lufthavn er det 27 km.