Leiebil St. Petersburg Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie St. Petersburg Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i St. Petersburg Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i St. Petersburg Lufthavn gjennom oss.

St. Petersburg Lufthavn guide

Bilutleie St. Petersburg Lufthavn
Leiebil St. Petersburg Lufthavn

St. Petersburg Airport – Pulkovo (LED) er en internasjonal flyplass som ligger omlag 22 km sør for St. Petersburg sentrum. Flyplassen er den 3. travleste i Russland, og betjener 11,2 millioner passasjerer i året (2012).

St. Petersburg Lufthavn ble offisielt åpnet i 1932, og har idag 2 terminalbygninger. T1 har for det meste innenlandsruter, mens T2 har utenlandsruter. Bygningene er plassert et godt stykke fra hverandre (ca. 15 min. kjøring). Det går imidlertid gratis shuttlebuss mellom T1 og T2.

Omlag 70 flyselskaper har direkteruter til inn- og utland fra St. Petersburg Lufthavn – deriblant til Oslo, Moskva, Budapest, København, Stockholm, Paris og Athen.

Det finnes et godt utvalg av caféer, restauranter og butikker på flyplassen. I tillegg finnes tax-free-butikker, internett-tilgang, møte- og konferanserom for opptil 120 personer, postkontor, informasjonsskranke, postkontor og apotek.
Nærmeste hotell er Pulkovskaya Hotel som ligger 5 km fra St. Petersburg Lufthavn.

For å komme seg fra flyplassen og inn til St. Petersburg sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil, har flere anerkjente bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – deriblant Hertz, Sixt og Avis.