Leiebil Tallinn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Estland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Tallinn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Tallinn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tallinn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tallinn gjennom oss.

Tallinn guide

Bilutleie Tallinn
Leiebil Tallinn

Tallin er hovedstaden i republikken Estland. Med sine 392 231 innbyggere (2012) er den også den største byen i Estland. Tallin ligger på den nordlige kysten av landet, i det som kalles Finlandsgulfen, 80 km sør for Helsinki. Den er en viktig havneby.

Tallin var under svenskenes kontroll etter Livlandskrigen i 1561 fram til de tapte sine besittelser i Baltikum til Russland i 1710 under den store nordiske krig. Tallin var hovedstad fra Estland ble selvstendig i 1919. Den ble det på nytt i 1991 etter Sovjetunionens fall.

Det Tallin er mest kjent for er sin middelalderske gammelby, Vanalinn. Den ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 1997 og i 2011 var Tallinn europeisk kulturhovedstad. Å vandre gjennom den gamle bydelen gir en følelsen av å være midt i et eventyr der en går i romantiske smågater mellom historiske bygninger og gotiske kirker. Viru-gata er den travleste gaten i gammelbyen, og en kan gå den fram til inngangen til gammelbyen (Viruvärav)med to tårn. Bak denne døren begynner den moderne byen, hvor de store hotellene og kjøpesentrene (Viru Keskus) ligger. Her ligger et marked hvor en kan få kjøpt etnisk håndverk og ullprodukter.

Lennart Meri Tallinn flyplass ligger omtrent fire km utenfor sentrum på den øslige siden av innsjøen Ülemiste.