Leiebil Vilnius Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Vilnius Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Vilnius Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Vilnius Lufthavn gjennom oss.

Vilnius Lufthavn guide

Bilutleie Vilnius Lufthavn

Leiebil Vilnius Lufthavn

Vilnius International Airport (VNO) – Tarptautinis Vilniaus Oro Uostas – er den største sivile flyplassen i Litauen. Den ligger 7 km sør for Vilnius, hovedstaden i Litauen – og ble åpnet for flytrafikk i 1944.

Flyplassen har to terminaler – en fra 1954, som har et klart ”sovjetisk” design, og en moderne fra 2007 med et areal på 17.000 m2. Den betjener nesten 1,4 millioner passasjerer årlig, og det er faste flyruter herfra til en rekke europeiske destinasjoner, bl.a. til Oslo (Norwegian) og København (SAS).

Vilnius International Airport er relativt enkelt utstyrt når det gjelder puplikumsfasiliteter, men man finner det viktigste. Der er dessuten flere restauranter og caféer, samt et lite utvalg av butikker. Det er ikke hoteller på flyplassområdet, men tilbudet i og rundt selve Vilnius er bra.

For å komme fra flyplassen til Vilnius sentrum kan man benytte rutebuss eller taxi. Ønsker man å leie bil, er flere internasjonale bilutleiebyråer representert på flyplassen – bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt (i tillegg til flere litauiske byråer).

Meny