Leiebil Koszalin

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Koszalin

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Koszalin

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Koszalin fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Koszalin gjennom oss.

Koszalin guide

Bilutleie Koszalin
Leiebil Koszalin

Koszalin er den største byen i regionen Midt-Pommern og befinner seg nord-vest i Polen 12 km sør for Østersjøen. Den har en befolkning på 107 146 (2009) innbyggere. Nærliggende byer er Kamien Pomorski, Mielno og Kolobrzeg.

Den første historiske kilden som nevner byen er Stor-Poland krøniken fra 1108. En av de eldste bygningene er St. Maria kirken fra 1300-tallet. Rester av en bymur fra middelalderen er bevart.

Koszalin er omgitt av vakre skoger og reservater, inkludert fuglereservatet i Parnowo (5 km mot vest) og på Lubiatowskie Lake (5 km mot sør). Det høyeste punktet i Koszalin er Chelmska som har et tårn på toppen hvor en kan nyte utsikten. Nærheten til Østersjøen er viktig, og denne delen av havet er kjent for sine vakre sanddyner, klipper og brede sandstrender.

Den 4. mars 1945 ble Koszalin okkupert av Sovjetunionen etter 2. verdenskrig.  Ifølge Potsdam-avtalen ble byen som tidligere hadde ligget under Tyskland satt under polsk administrasjon og omdøpt Koszalin. De fleste av den tyske befolkningen flyktet eller ble utvist.

Den nærmeste store flyplassen er Szczecin-Goleniów Solidarnosc Lufthavn, 119 km fra sentrum av Koszalin. En annen stor flyplass er Gdańsk Lech Wałęsa Airport (GDN / EPGD), er 196 km øst for Koszalin.