Leiebil Konin

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Konin

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Konin

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Konin fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Konin gjennom oss.

Konin guide

Bilutleie Konin
Leiebil Konin

Konin er en by i Polen på Warta elven som ligger midt i landet. Det er hovedstaden i Koni-regionen. Befolkningen er på 80 618 (2006) innbyggere.
Greenpeace valgte byen for å sette opp sin Climate Rescue-stasjon i forkant av FNs klimakonferanse i Poznań i 2008. En fire etasjers klode med selvforsynt energi ble satt opp ved siden av inngangen til en kullgruve. Installasjonen var ment å vekke oppmerksomhet rundt Polens avhengighet av kull. Tilstedeværelsen av Greenpeace ble generelt godt mottatt av lokalbefolkningen som kom for å delta på aktiviteter og høre på foredrag om miljøsituasjonen.

Konin er sentrum i et område der industrien er basert på brunkullforekomster. Det finnes også aluminiumverk, kjemisk og elektroteknisk industri, og store varmekraftverk i omegnen

Byen har flere historiske bygninger, et av dem er en gotisk Bartolomeus-kirke fra 1300-, 1400-tallet.
Den nærmeste store flyplass er Lodz Wladyslaw Reymont Lufthavn 117 km fra sentrum. Poznań-Ławica Lufthavn befinner seg 130 km vest for Konin.