Leiebil Bydgoszcz

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bydgoszcz

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bydgoszcz

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bydgoszcz fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bydgoszcz gjennom oss.

Bydgoszcz guide

Bilutleie Bydgoszcz
Leiebil Bydgoszcz

Bydgoszcz er en by som ligger nord i Polen, ved Brda og Vistula elvene. Den har en befolkning på 363 926 (2011) innbyggere. Byen fikk byrettigheter i 1346 av Kasimir III den store.
Bydgoszcz er et viktig kultureltsenter i landet, spesielt for musikk. Den første musikkskole ble etablert i Bydgoszcz i 1904, og siden 1974 har byen hatt et prestisjefylt musikkakademi. Filharmonia Pomorska er en av de beste konsertsalene for klassisk musikk i Europa, blant annet på grunn av god akustikk. Opera Nova er en ny operabygning, og hvert år arrangeres en operafestival her. Tradisjon for teater går helt tilbake til 1600-tallet da Jesuitt-skolen bygde sitt eget teater.

Bydgoszcz er også et viktig sted for moderne europeisk kultur, og kultursenter Mozg (også kalt the brain) har både lydstudio, galleri og konsertscene. Spesielt er det mange jazzkonserter her.

Byen tiltrekker seg ikke bare kultur, men er et viktig industri- og businessenter med flere internasjonale bedrifter som Coca Cola, kjemisk og elektroteknisk industri, maskin- og næringsmiddelindustri. I byen er det 38 banker representert gjennom et nettverk av 116 filialer. Den er også en viktig havneby.

Her finnes Polens største park, og det er flott å både dra på elvebåtekskursjon og gå turer langs elva Brda. Den har et område som kalles for «Venezecia på grunn av de mange kanalene. Bydgoszcz har også mange historiske bygninger, den eldste, St Martin og Nicolaus kirken, er fra slutten av 1400-tallet.
Bydgoszcz Ignacy Jan Paderewski Lufthavn ligger 3,5 km fra sentrum.