Leiebil Bydgoszcz

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bydgoszcz

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Bydgoszcz

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bydgoszcz fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bydgoszcz gjennom oss.

Bydgoszcz guide

Bilutleie Bydgoszcz

Leiebil Bydgoszcz

Bydgoszcz er en by som ligger nord i Polen, ved Brda og Vistula elvene. Den har en befolkning på 363 926 (2011) innbyggere. Byen fikk byrettigheter i 1346 av Kasimir III den store.
Bydgoszcz er et viktig kultureltsenter i landet, spesielt for musikk. Den første musikkskole ble etablert i Bydgoszcz i 1904, og siden 1974 har byen hatt et prestisjefylt musikkakademi. Filharmonia Pomorska er en av de beste konsertsalene for klassisk musikk i Europa, blant annet på grunn av god akustikk. Opera Nova er en ny operabygning, og hvert år arrangeres en operafestival her. Tradisjon for teater går helt tilbake til 1600-tallet da Jesuitt-skolen bygde sitt eget teater.

Bydgoszcz er også et viktig sted for moderne europeisk kultur, og kultursenter Mozg (også kalt the brain) har både lydstudio, galleri og konsertscene. Spesielt er det mange jazzkonserter her.

Byen tiltrekker seg ikke bare kultur, men er et viktig industri- og businessenter med flere internasjonale bedrifter som Coca Cola, kjemisk og elektroteknisk industri, maskin- og næringsmiddelindustri. I byen er det 38 banker representert gjennom et nettverk av 116 filialer. Den er også en viktig havneby.

Her finnes Polens største park, og det er flott å både dra på elvebåtekskursjon og gå turer langs elva Brda. Den har et område som kalles for «Venezecia på grunn av de mange kanalene. Bydgoszcz har også mange historiske bygninger, den eldste, St Martin og Nicolaus kirken, er fra slutten av 1400-tallet.
Bydgoszcz Ignacy Jan Paderewski Lufthavn ligger 3,5 km fra sentrum.

Meny