Leiebil Olsztyn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Olsztyn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Olsztyn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Olsztyn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Olsztyn gjennom oss.

Olsztyn guide

Bilutleie Olsztyn

Leiebil Olsztyn

Olsztyn er en by ved Lyna-elven nordøst i Polen som ligger rundt 170 km nord for Warszawa Befolkningen er på 175 420 (2011) innbyggere.

Byen vokste opp omkring en tysk ridderborg, Ordensburg, fra 1347 som nå er museum og en av byens viktigste turistattraksjoner og kjentmerker. Olsztyn har en sjarmerende gammelby med romantiske gater med restauranter og kafeer og små torv. Blant de historiske bygningene er rådhuset er fra 1500-tallet, Jerusalem kapellet fra 1565, og St. James-katedralen.

Det største museet er Museum of Wamia and Mazury, som blant annet er kjent for sine julekortsamlinger. Andre museer er natur- og sportsmuseet. Byen har et viktig volleyballteam som har fostret flere mestre, AZS UWM Olsztyn

Byen ligger i et område med mange innsjøer, skoger og vidder, det er 15 innsjøer innenfor de administrative grensene for byen. Det gjør at det er flotte turmuligheter rundt byen og store rekreasjonsområder med flere parker, skulpturer og vernede skoger av bøk, eik, lønn samt lind-alleer.
Michelin dekkfabrikk er den største arbeidsgiveren i regionen. Andre viktige næringer er matvareindustrien og møbelproduksjon.

Den nærmeste store flyplass er Khrabrovo flyplass, rundt 150 km fra sentrum. Andre store flyplasser som ligger et par timers kjøretid unna er Gdańsk Lech Wałęsa Lufthavn og Warszawa Chopin Lufthavn.

Meny