Leiebil Warszawa Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Warszawa Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Warszawa Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Warszawa Lufthavn gjennom oss.

Warszawa Lufthavn guide

Bilutleie Warszawa Lufthavn

Leiebil Warszawa Lufthavn

Warszawa Frédéric Chopin Airport (WAW) – oppkalt etter den verdensberømte komponisten – ligger 10 km sørvest for Warszawa sentrum. Flyplassen betjener over 8 millioner passasjerer årlig.

Det har vært flyplass på samme sted siden 1910, og siden 1934 har Polens hovedflyplass ligget her. Under 2. verdenskrig ble den fullstendig ødelagt av bomber, men en ny internasjonal terminal sto ferdig i 1969. Den nåværende terminalen ble bygget i 1992 for å skille innenriks- og utenrikstrafikken.

En helt ny flyplass sto ferdig i 2008, 40 km nord for Warszawa – og den fungerer som avlastningslufthavn for hovedflyplassen, særlig når det gjelder chartertrafikken. Den skal etter hvert kunne håndtere 2-3 millioner passasjerer.

En rekke flyselskaper, så vel polske som internasjonale, opererer et stort antall faste ruter til destinasjoner over hele Europa.

Det er ingen togforbindelse fra flyplassen til Warszawa sentrum, men busstilbudet er bra – og man kan jo også benytte taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Warsawa, har flere internasjonale bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen –  deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz og National.

Warszawa Lufthavn har et brukbart utvalg av butikker, restauranter og barer. Det er dessuten to internettkafeer på flyplassen. I tillegg finnes fasiliteter som møterom, informasjons-disk, banker, minibanker, vekslingskontorer, postkontor samt medisinsk senter.

Like ved flyplassen er det to mindre hoteller – Falcon Transit Hotel og Courtyard by Marriott. Ellers er utvalget av hoteller stort og variert i og rundt selve Warszawa.

Meny