Leiebil Warszawa Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Warszawa Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Warszawa Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Warszawa Lufthavn gjennom oss.

Warszawa Lufthavn guide

Bilutleie Warszawa Lufthavn
Leiebil Warszawa Lufthavn

Warszawa Frédéric Chopin Airport (WAW) – oppkalt etter den verdensberømte komponisten – ligger 10 km sørvest for Warszawa sentrum. Flyplassen betjener over 8 millioner passasjerer årlig.

Det har vært flyplass på samme sted siden 1910, og siden 1934 har Polens hovedflyplass ligget her. Under 2. verdenskrig ble den fullstendig ødelagt av bomber, men en ny internasjonal terminal sto ferdig i 1969. Den nåværende terminalen ble bygget i 1992 for å skille innenriks- og utenrikstrafikken.

En helt ny flyplass sto ferdig i 2008, 40 km nord for Warszawa – og den fungerer som avlastningslufthavn for hovedflyplassen, særlig når det gjelder chartertrafikken. Den skal etter hvert kunne håndtere 2-3 millioner passasjerer.

En rekke flyselskaper, så vel polske som internasjonale, opererer et stort antall faste ruter til destinasjoner over hele Europa.

Det er ingen togforbindelse fra flyplassen til Warszawa sentrum, men busstilbudet er bra – og man kan jo også benytte taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Warsawa, har flere internasjonale bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen –  deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz og National.

Warszawa Lufthavn har et brukbart utvalg av butikker, restauranter og barer. Det er dessuten to internettkafeer på flyplassen. I tillegg finnes fasiliteter som møterom, informasjons-disk, banker, minibanker, vekslingskontorer, postkontor samt medisinsk senter.

Like ved flyplassen er det to mindre hoteller – Falcon Transit Hotel og Courtyard by Marriott. Ellers er utvalget av hoteller stort og variert i og rundt selve Warszawa.