Leiebil Rzeszów Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Rzeszów Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Rzeszów Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Rzeszów Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Rzeszów Lufthavn guide

Bilutleie Rzeszów Lufthavn

Leiebil Rzeszów Lufthavn

Rzeszów-Jasionka Lufthavn (RZE) er en internasjonal flyplass som ligger i landsbyen Jasionka, 10 km fra sentrum av byen Rzeszów. Byer i nærheten er Krakow (160 km), Lublin (170 km), Lviv, Ukraina (170 km) og Kosice, Slovakia (170 km). Det går busser mellom Rzeszów og flyplassen i tillegg til taxi. De leiebilselskapene som er representert er Auto Europe, Avis, Honk, Zoom og Aexpress.

En ny passasjerterminal åpnet i september 2012. I 2011 besøkte 491 325 passasjerer terminalen, en økning på 8 prosent fra året før. Den mest trafikkerte ruten er til Warszawa. Lavkostselskapet Ryanair er de som har flest flyvninger fra flyplassen, blant annet til Dublin og London-Stansted. Lufthansa flyr til Frankfurt. I spesielle sesonger er det også forbindelse til destinasjoner som for eks New York.

Rzeszow Flyplassen har et par kafeer og restauranter, 3 butikker, minibanker, valutaveksling, VIP-rom og møterom. Det historiske hotellet Ostoya Manor Rzeszow Airport ligger mindre enn 2 km fra flyplassen.

Meny