Leiebil Rzeszów Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Rzeszów Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Rzeszów Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Rzeszów Lufthavn gjennom oss.

Rzeszów Lufthavn guide

Bilutleie Rzeszów Lufthavn
Leiebil Rzeszów Lufthavn

Rzeszów-Jasionka Lufthavn (RZE) er en internasjonal flyplass som ligger i landsbyen Jasionka, 10 km fra sentrum av byen Rzeszów. Byer i nærheten er Krakow (160 km), Lublin (170 km), Lviv, Ukraina (170 km) og Kosice, Slovakia (170 km). Det går busser mellom Rzeszów og flyplassen i tillegg til taxi. De leiebilselskapene som er representert er Auto Europe, Avis, Honk, Zoom og Aexpress.

En ny passasjerterminal åpnet i september 2012. I 2011 besøkte 491 325 passasjerer terminalen, en økning på 8 prosent fra året før. Den mest trafikkerte ruten er til Warszawa. Lavkostselskapet Ryanair er de som har flest flyvninger fra flyplassen, blant annet til Dublin og London-Stansted. Lufthansa flyr til Frankfurt. I spesielle sesonger er det også forbindelse til destinasjoner som for eks New York.

Rzeszow Flyplassen har et par kafeer og restauranter, 3 butikker, minibanker, valutaveksling, VIP-rom og møterom. Det historiske hotellet Ostoya Manor Rzeszow Airport ligger mindre enn 2 km fra flyplassen.