Leiebil Kraków Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kraków Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kraków Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kraków Lufthavn gjennom oss.

Kraków Lufthavn guide

Bilutleie Kraków Lufthavn
Leiebil Kraków Lufthavn

John Paul II Airport Kraków-Balice (KRK) er en internasjonal flyplass som betjener Kraków i Polen. Den ligger i byen Balice, 11 km vest for Kraków sentrum – og er oppkalt etter den polskfødte paven Johannes Paul II, som bodde mange år i Kraków.

Kraków Lufthavn var tidligere en militær flyplass, men ble i 1964 også tatt i bruk som sivil flyplass. Rundt 3 millioner passasjerer er innom her årlig, noe som gjør flyplassen til Polens nest travleste.

Det er to passasjerterminaler på flyplassen: Terminal 1 tar seg av internasjonal trafikk, mens den nasjonale blir betjent av Terminal 2. Det er gratis shuttle-buss både mellom de to terminalene samt mellom terminalene og jernbanestasjonen.

Transportmulighetene mellom flyplassen og Kraków sentrum er gode. Man kan velge mellom tog, buss eller taxi. Ønsker man å leie bil i Kraków, er flere internasjonale utleiebyråer representert på flyplassen – bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Det er en rekke publikumsfasiliteter på Kraków Airport – bl.a. møterom, VIP-service, trådløst internett, minibanker, postkontor – og et godt utvalg av butikker, restauranter og snackbarer. Flyplassen er dessuten godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

Nærmeste hotell er Neohotel Airport, som ligger et par kilometer fra flyplassen.