Leiebil Kielce

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Kielce

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kielce

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kielce fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kielce gjennom oss.

Kielce guide

Bilutleie Kielce
Leiebil Kielce

Kielce er en by i det sentrale Polen som befinner seg mellom Krakow og Warszawa med 204 891 innbyggere (2009). Den er også hovedstaden i regionen Świętokrzyskie voivodskap. Byen ligger ved Świętokrzyskie-fjellene som er Europas eldste fjell ved bredden av Silnica elven.

Kielce er en industriby med vekt på tungindustri og næringsmiddelindustri. Kalksteingruvene i området var lenge den økonomiske motoren. Den over 900 gamle byen har mange attraksjoner og en spennende gammelby der det blant annet finnes en markedsplass fra 1700-tallet. Den eldste bygningen er en katedral fra 1100 som har blitt restaurert ved flere anledninger. For å handle er gaten Sienkiewicza som går fra jernbanestasjonen til Moniuszki plassen et godt alternativ. På Wolnosci-plassen finnes det et godt utvalg av kafeer og restauranter.

I nærheten av Kielce er det fem forskjellige naturparker og reservater, en av de mest populære er Świętokrzyskie-fjellene som egner seg utmerket til fjellturer. Her ligger også et kloster fra 1400-tallet som er verdt et besøk. I Kadzielnia naturreservat finnes det et amfiteater med plass til 5000 personer, og kalksteinen gir det en helt spesiell klang. Stedet er kjent for sitt krystallklare vann.

Den nærmeste store internasjonale flyplassen er John Paul II Balice lufthavn som ligger rundt 140 km lenger sør like utenfor Krakow. Warsaw Chopin Lufthavn ligger 175 km lenger nord.