Leiebil Chorzów

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Chorzów

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Chorzów

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Chorzów fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Chorzów gjennom oss.

Chorzów guide

Bilutleie Chorzów

Leiebil Chorzów

Chorzów er en by i Øvre Schlesien som ligger sørvest i Polen ikke langt fra grensen til Tsjekkia og Slovakia. Byen har en befolkning på 113 162 (2009) innbyggere.

Byen er kjent for å være en viktig industriby. Den pleide å være en av de viktigste byene i det som ble kalt det øverschlesiske industriområde. Dette var det største polske økonomiske samarbeidsområde med omfattende industri innen kulldrift, stål, kjemi, produksjon og energi.
På grunn av miljøproblemer og mangel på investering er mye av tungindustrien blitt stengt i løpet av de siste 20 årene. Andre er blitt renovert. I dag utgjør handel og servicenæringen en stadig større del av økonomien.

Silesian kultur- og rekreasjonsområde er et stort parkområde som både egner seg til rekreasjon og har flere severdigheter. Den dekker faktisk rundt 30 % av byens areal, er på 620 hektar, og er den største parken av sitt slag i Europa. Innenfor parkens finnes det tilbyd for enhver smak og aldre. Her ligger Schlesien dyrehage og en stor stadion både for sports- og kulturarrangementer. Her er også tennisbane, vannsportsenter, rosehage, planetarium, gallerier og hotellkompleks mm.

Den nærmeste store flyplass er Katowice internasjonale Lufthavn som befinner seg 27 km fra sentrum. En annen stor flyplass i nærheten er John Paul II internasjonale lufthavn Kraków-Balice 71 km fra Chorzow.

Meny