Leiebil Chorzów

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Chorzów

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Chorzów

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Chorzów fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Chorzów gjennom oss.

Chorzów guide

Bilutleie Chorzów
Leiebil Chorzów

Chorzów er en by i Øvre Schlesien som ligger sørvest i Polen ikke langt fra grensen til Tsjekkia og Slovakia. Byen har en befolkning på 113 162 (2009) innbyggere.

Byen er kjent for å være en viktig industriby. Den pleide å være en av de viktigste byene i det som ble kalt det øverschlesiske industriområde. Dette var det største polske økonomiske samarbeidsområde med omfattende industri innen kulldrift, stål, kjemi, produksjon og energi.
På grunn av miljøproblemer og mangel på investering er mye av tungindustrien blitt stengt i løpet av de siste 20 årene. Andre er blitt renovert. I dag utgjør handel og servicenæringen en stadig større del av økonomien.

Silesian kultur- og rekreasjonsområde er et stort parkområde som både egner seg til rekreasjon og har flere severdigheter. Den dekker faktisk rundt 30 % av byens areal, er på 620 hektar, og er den største parken av sitt slag i Europa. Innenfor parkens finnes det tilbyd for enhver smak og aldre. Her ligger Schlesien dyrehage og en stor stadion både for sports- og kulturarrangementer. Her er også tennisbane, vannsportsenter, rosehage, planetarium, gallerier og hotellkompleks mm.

Den nærmeste store flyplass er Katowice internasjonale Lufthavn som befinner seg 27 km fra sentrum. En annen stor flyplass i nærheten er John Paul II internasjonale lufthavn Kraków-Balice 71 km fra Chorzow.