Leiebil Tsjekkia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Tsjekkia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tsjekkia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tsjekkia gjennom oss.

Tsjekkia guide

Bilutleie Tsjekkia
Leiebil Tsjekkia

Tsjekkia ligger i Sentral-Europa, og er en innlandsstat med omlag 10,5 millioner innbyggere (2010). Landet grenser til Polen i nord, Tyskland i nordvest og vest, Østerrike i sør og Slovakia i øst.

Tsjekkia har et kontinentalt klima med kalde tørre vintre og varme somre. Landet har et variert landskap, og deles inn i de historiske områdene Böhmen (den største vestlige delen) og Mähren (den østlige delen).

Hovedstaden Praha ligger sentralt i vestre del av Tsjekkia ved elven Vltava (Moldau). Byen er landets største med 1,3 millioner innbyggere. Praha er Tsjekkias kulturelle og politiske sentrum, og regnes for å være en av Europas vakreste byer. Hovedstaden er blitt en svært populær turistdestinasjon, og har utallige severdigheter og attraksjoner – bl.a. Praha Slott, Karlsbroen, gamlebyen «Stare Mesto» samt museer, kunstgallerier, opera og teatre.

Andre større byer i Tsjekkia er Brno, Ostrava, Plzen, Zlín og Olomoue.

Mange turister besøker byen Karlovy Vary, som er landets største og mest kjente spa-destinasjon.  Byen ligger 110 km vest for Praha – nær den tysk-tsjekkiske grensen. Kurbadebyen er kjent for sine «helbredende kilder»- og er en helårsdestinasjon.

Tsjekkias hovedflyplass er Praha Airport – Ruzyne, som ligger 20 km nordvest for hovedstaden. Andre travle internasjonale flyplasser er Karlovy Vary Airport og Brno-Turany Airport.