Leiebil Tsjekkia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Tsjekkia

Finn beste pris på bilutleie i Tsjekkia ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tsjekkia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tsjekkia guide

Bilutleie Tsjekkia

Leiebil Tsjekkia

Tsjekkia ligger i Sentral-Europa, og er en innlandsstat med omlag 10,5 millioner innbyggere (2010). Landet grenser til Polen i nord, Tyskland i nordvest og vest, Østerrike i sør og Slovakia i øst.

Tsjekkia har et kontinentalt klima med kalde tørre vintre og varme somre. Landet har et variert landskap, og deles inn i de historiske områdene Böhmen (den største vestlige delen) og Mähren (den østlige delen).

Hovedstaden Praha ligger sentralt i vestre del av Tsjekkia ved elven Vltava (Moldau). Byen er landets største med 1,3 millioner innbyggere. Praha er Tsjekkias kulturelle og politiske sentrum, og regnes for å være en av Europas vakreste byer. Hovedstaden er blitt en svært populær turistdestinasjon, og har utallige severdigheter og attraksjoner – bl.a. Praha Slott, Karlsbroen, gamlebyen “Stare Mesto” samt museer, kunstgallerier, opera og teatre.

Andre større byer i Tsjekkia er Brno, Ostrava, Plzen, Zlín og Olomoue.

Mange turister besøker byen Karlovy Vary, som er landets største og mest kjente spa-destinasjon.  Byen ligger 110 km vest for Praha – nær den tysk-tsjekkiske grensen. Kurbadebyen er kjent for sine “helbredende kilder”- og er en helårsdestinasjon.

Tsjekkias hovedflyplass er Praha Airport – Ruzyne, som ligger 20 km nordvest for hovedstaden. Andre travle internasjonale flyplasser er Karlovy Vary Airport og Brno-Turany Airport.

Meny