Leiebil Hradec Králové

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Hradec Králové

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Hradec Králové fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Hradec Králové gjennom oss.

Hradec Králové guide

Bilutleie Hradec Králové

Leiebil Hradec Králové

Hradec Králové er en by i Tsjekkia som ligger ved elven Elben i regionen Hradec Králové rundt 120 km nordøst for Praha. Den har en befolkning på 93 490 innbyggere (2012).
Hradec Králové ligger i sentrum for et rikt jordbruksdistrikt. Ellers er byens økonomi basert på metall-, maskin-, sukker-, tekstil- og treindustri. En tradisjonell næring er produksjon av musikkinstrumenter, det mest kjente er Petrof piano. Petrof piano er i dag Europas desidert største piano- og flygelfabrikk. I Hradec Kràlovè i Tsjekkia lages piano og flygler som eksporteres til alle verdens hjørner.

Hradec Králové er en av de eldste bosetningene i Tsjekkia og stammer allerede fra 1062. Under Josef den andre, som var tysk-romersk keiser fra 1765 til 1790, ble mange av byens kirker revet ned for å gjøre plass til festninger. Men fortsatt står byens katedral som ble bygget i 1303.

Byen er kjent for Slaget ved Königgrätz den 3. juli 1866 som avgjorde den prøyssisk-østerrikske krig.
Blant severdighetene er et museum dedikert til kunstneren Egon Schiele som bodde noen år i byen. Museet for moderne kunst er rangert blant de mest prestisjefylte museer i Tsjekkia. Siden 2004 har Hip Hop Kemp, en av de største europeiske hip hop festivaler, blitt arrangert hvert år i august. Hver juni holdes en internasjonal teaterfestival.

Den nærmeste flyplassen er Pardubice Airport som ligger cirka 25 km lenger sør. Men de fleste internasjonale flyvninger går fra Praha Václav Havel lufthavn som ligger omkring 140 km vest for byen.

Meny