Leiebil Ústí nad Labem

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Ústí nad Labem

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Ústí nad Labem fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Ústí nad Labem gjennom oss.

Ústí nad Labem guide

Bilutleie Ústí nad Labem
Leiebil Ústí nad Labem

Ústí nad Labem (tysk: Aussig) er en by i Tsjekkia. Byen ligger der elven Bílina renner ut i Elben nord i landet, 20 km fra grensen til Tyskland ved E55 mot Dresden. Byen har en befolkning på 95 464 (2010) innbyggere.

Elven Elbe er et viktig knutepunkt i Europa. Foruten å være en aktiv elvehavn, er Ústí nad Labem også et viktig jernbaneknutepunkt. Det er en viktig industriby med fabrikasjon av kunstgjødsel, fargestoffer, glass, porselen, fett- og oljeprodukter og maskiner Det finnes skriftlige kilder som referer til byen som et handelssenter allerede fra 993.

Ústí er et senter for turisme på grunn av det romantiske landskapet i det bøhmiske høylandet og Ceske Svycarsko nasjonalpark. Střekov Slottet ligger i en forstad sør for byen. Mariansky-broen i stål åpnet i 1995 har fått mye oppmerksomhet, International Association for Bridges and Civil Engineering kåret den til en av de 10 beste konstruksjonene i verden.

De nærmeste flyplassene for rutefly er Praha Václav Havel lufthavn (rundt 100 km) eller Dresden flyplass i Tyskland (75 km).