Leiebil Karlovy Vary

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Karlovy Vary

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Karlovy Vary fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Karlovy Vary gjennom oss.

Karlovy Vary guide

Bilutleie Karlovy Vary

Leiebil Karlovy Vary

Karlovy Vary (tysk: Karlsbad) er en by som ligger i vestre Böhmen i Tsjekkia, 120 km vest for Praha. Den har 53 708 innbyggere (2008). Den er historisk kjent for sine varme kilder og er en av verdens mest kjente spa-byer. Karlovy Vary er Tsjekkias nest mest besøkte turistby etter Praha.
Spa-virksomheten begynte allerede for 650 år siden, men den ble et populært turistmål på 1800-tallet da også internasjonale kjendiser kom på besøk for spa-behandling.

Karlovy Vary har en rekke varme kilder. Den mest berømte er Sprudel som kaster 72 °C vann støtvis 11 m opp i luften. Karlovy Vary søkes særlig av folk med fordøyelses- og stoffskiftesykdommer. Den anbefales også av de med mer alvorlige sykdommer som kreft. Byen har tallrike kur- og badehus og hoteller som tilbyr førsteklasses tjenester knyttet til tradisjonelle spa-behandlinger.

Byen er også kjent for Karlovy Vary International Film Festival og den populære tsjekkiske likøren Karlovarská Becherovka. Den kjente glass produsenten Moser Glass ligger i Karlovy Vary. Byen har også gitt navn til den berømte delikatessen Karlsbad-plommen kandisert i varm sirup. Karlovy Vary har blitt brukt som lokasjon for en rekke filmer.

Den internasjonale Karlovy Vary flyplass ligger i landsbyen Olšová Vrata 6 km sørøst for sentrum. Distansen til Praha Václav Havel lufthavn er omtrent 130 km.

Meny