Leiebil Ostrava

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tsjekkia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Ostrava

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Ostrava

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Ostrava fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Ostrava gjennom oss.

Ostrava guide

Bilutleie Ostrava
Leiebil Ostrava

Ostrava er en by i Tsjekkia som ligger i Mähren-Schlesien regionen ved elven Oder helt vest i Tsjekkia på grensen til Polen. Befolkningen er 310 464 (2011), og det er Tsjekkias tredje største by. Ostrava ble oppkalt etter elven Ostra, og byen består av fire tidligere tettsteder.

Ostrava ligger ved sørvestenden av det øvre-schlesiske kullfeltet. Før hadde den mye kull- og jernindustri og var sterkt forurenset. Men siden fløyelsrevolusjonen i 1989, et fredelig folkeopprør som førte til at det tsjekkoslovakiske kommunistpartiets diktatur brøt sammen og ble erstattet med en demokratisk valgt regjering med Václav Havel som president, har dette endret seg. Alle kullgruvene er stengt, men det finnes fortsatt jern-, stål- og valseverk, kjemiske fabrikker, maskin- og næringsmiddelindustri i området.

Byen har et rikt kulturliv med fem teater, mer enn 60 gallerier og et av Europas beste symfoniske orkestre, Ostrava’s Janáček Philharmonic Orchestra. En attraksjon som blir mer og mer populært blant unge mennesker, er Stodolní Street, et område med barer, puber og klubber. Her holdes Colours of Ostrava, en musikkfestival som hver sommer bringer mange musikere og grupper fra hele verden. En annen attraksjon er MINIUNI, som er en samling av over tretti bygninger av Europas fremst byggverk i miniatyr som Big Ben og Eiffeltårnet.

Den nærmeste store flyplass er Leos Janacek Airport Ostrava 27 km fra sentrum av Ostrava. En annen stor flyplass er Žilina Airport (ILZ / LZZI) som liggeri  Slovakia, 100 km fra Ostrava.