Leiebil Pelhřimov

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tsjekkia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Pelhřimov

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Pelhřimov

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Pelhřimov fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Pelhřimov gjennom oss.

Pelhřimov guide

Bilutleie Pelhřimov
Leiebil Pelhřimov

Pelhřimov er en by i Tsjekkika som ligger sørøst for Praha. På folkemunne kalles den «Porten til det skotske høylandet» på grunn av sin beliggenhet i den vestligste spissen av tsjekkisk-Moravian Highlands. Den har en befolkning på 16 714 (2008) innbyggere.

Byen har en viktig industri, spesielt innen matforedling. Det er de historiske bygningene som først og fremst er byens, som ble grunnlagt på 1200-tallets, attraksjoner. Noen av dem er Chateau of Lords of Ricany fra 1500-tallet, Church of St Bartholomew , St. Vitus kirke som er byens eldste kirke, og et teater i nyklassisistisk stil fra 1700-tallet. Fra et 30 meter høyt utsiktstårn har en utsikt over hele byen og det omkringliggende landskapet. Det er mange gode turmuligheter i området.
Hvert år i juni holdes den Internasjonale Rekordfestivalen i Pelhřimov der målet er å ta rekorder på ulike områder.

Den nærmeste store flyplassen er Pardubice Lufthavn rundt 100 km nordøst fra sentrum. Praha Václav Havel lufthavn ligger over 130 km unna.