Leiebil Liberec

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tsjekkia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Liberec

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Liberec

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Liberec fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Liberec gjennom oss.

Liberec guide

Bilutleie Liberec
Leiebil Liberec

Liberec er en by i Tsjekkia. Den ligger ved elven Neisse helt nord i Tsjekkia på grensen til Polen og Tyskland. Den har en befolkning på 104 946 (2011) innbyggere, og er en av de største byene i Tsjekkia.

Liberec var en gang hjem til en blomstrende tekstilindustri og fikk tilnavnet «Manchester i Bohemia». Den dag i dag har den en viktig tekstilindustri samt maskin-, papir- og skoindustri. Skodas bilfabrikk ligger i byen. Den har også en teknisk høyskole med omtrent 10 000 studenter.
Byen har en zoologisk hage, den første i Tsjekkia, samt en vakker botanisk hage. Centrum Babylon er et stort underholdningskompleks med hotell og kongressenter bygd fra en tidligere tekstilfabrikk. Det har et gedigent badeanlegg, et slott for barn, ulike simulatorer, spill, velværesenter mm. Et kjent merke for byen er Ještěd-fjellet med et berømt tårn på toppen. Tårnet ble bygget på 60-tallet.

Liberecs omegn har mange vintersportssteder, og byen var arrangør for Ski-VM 2009.
Den nærmeste store flyplass er Praha Václav Havel lufthavn 122 km fra sentrum av Liberec. En annen stor flyplass er Dresden lufthavn i Tyskland, 140 km fra Liberec.