Leiebil Białystok

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Białystok

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Białystok

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Białystok fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Białystok gjennom oss.

Białystok guide

Bilutleie Białystok

Leiebil Białystok

Białystok er den største byen i nordøstre Polen, og er hovedstad i regionen Podlasie voivodskap like ved grensen til Hviterussland. Den ligger på bredden av Biala-elven Befolkningen er på 294 399 (2009) innbyggere.

Byen er kjent for å være en møteplass for ulike religioner, etniske grupper og nasjonalister. Det etniske og språklige mangfoldet var grunnen til at Ludwik Zamenhof som er født i Bialystok begynte å jobbe med å utvikle det universelle språket Esperanto.

Før 2. verdenskrig var omkring 40 prosent av befolkningen jøder. 27. juni 1941 ble Białystok erobret av Tyskland da de invaderte Sovjetunionen. 56 000 jøder ble innestengt i en getto som ble utryddet i løpet av august 1943

I området er det mange flotte naturparker, bare noen kilometer unna ligger Knyszyńska som er en vernet skog med spabadet Supraśl. En annen en av dem, Białowieski nasjonalpark, er bisonenes hjem og er oppført på UNESCOs verdensarvliste. I Narwiański National Park kan en oppleve mange sjeldne fuglearter.

Byen har mange gater med historiske bygninger og små butikker og koselige kafeer. De viktigste historiske bygningene er Branickis palasset, rådhuset og et stort antall kirker, en av dem er Jomfru Maria kirken. Det største museet er Podlaskie Museum som i tillegg til malerier og kunst har arkeologisk, skulptur- og historisk avdeling.

Białystok-Krywlany Lufthavn som er den nærmeste flyplassen gir ikke regelmessig service. Den nærmeste internasjonale flyplass er Warszawa Chopin Lufthavn 174 km fra Bialystock.

Meny