Leiebil Bratislava

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Slovakia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bratislava

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bratislava

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bratislava fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bratislava gjennom oss.

Bratislava guide

Bilutleie Bratislava
Leiebil Bratislava

Bratislava er hovedstad og største by i Slovakia, og ligger sørvest i landet – nær grensen til både Østerrike og Ungarn. Byen har 430.000 innbyggere (2010). Bratislava er det politiske, kulturelle og økonomiske sentrum av landet, og byen er sete for den slovakiske presidenten og regjeringen.

Bratislava ligger på begge sider av elven Donau, og har elvehavn. Byen er kjent for sin vindyrking og vinproduksjon – spesielt da hvitviner.

Bratislava har et rikt kulturliv med flere teatre, opera, museer, kunstgallerier og konsertscener. Gamlebyen har gjennomgått omfattende renovering, og tiltrekker seg mange turister med sine mange kulturelle institusjoner.

Et av byens landemerker er borgen Bratislava Slott («Bratislavsky hrad»), som opprinnelig er fra 1000-tallet, og ligger på en høyde over byen. Dagens borg er fra 1600-tallet, og er idag innrettet som museum.

Andre populære turistattraksjoner i Bratislava er bl.a. den gotiske St. Martin-katedralen fra 1200-tallet, Presidentpalasset, Det Slovakiske Nasjonalmuseet, Det Naturhistoriske museum samt Det Slovakiske Nasjonalgalleriet.

Den gamle broen «Stary Most» fra 1890 er også en severdigheter i Bratislava samt den nye broen «Novy Most» fra 1972.

Bratislava arrangerer en rekke årlige arrangementer – bl.a. internasjonale musikk-, teater-, og filmfestivaler.

Byens internasjonale flyplass – Bratislava Airport (MR. Stefanik Airport) ligger 9 km nordøst for sentrum.