Leiebil Innsbruck

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Østerrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Innsbruck

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Innsbruck

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Innsbruck fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Innsbruck gjennom oss.

Innsbruck guide

Bilutleie Innsbruck
Leiebil Innsbruck

Innsbruck ligger øst i Østerrike ved elven Inn, og er hovedstad og største by i delstaten Tirol. Byen har om lag 120.000 innbyggere (2011).

Innsbruck ligger 575 m.o.h. – og er omkranset av høye fjell – der flere av toppene rager 2300 m.o.h. Byen er berømt for å være et populært vintersportssted, og Vinter-OL ble arrangert her i 1964 og i 1976.

Innsbruck er et viktig handelssentrum og samferdselsknutepunkt for regionen. Byen er også Tyrols kulturelle sentrum, og har flere museer og teatre. I tillegg er Innsbruck kjent for å være en av Østerrikes viktigste kongress- og turistbyer.

Gamlebyen («Altstadt») er en stor turistattraksjon, og her kan man se en rekke historiske bygninger – deriblant Fürstenburg fra 1400-tallet med «Det gyldne tak».

Andre severdigheter i Innsbruck er bl.a. Domkirken fra 1722, Slottet Hofburg fra 1400- og 1500-tallet, kirken «Hofkirche» fra 1565 samt museet «Tiroler Landesmuseum Ferdinandeum» – som har forhistoriske, naturvitenskapelige og kunsthistoriske samlinger.

Det finnes en mange skianlegg i området omkring byen samt taubane til fjellet Hafelekar – som måler 2334 m.o.h.

Byen har ellers en botanisk hage og dyreparken»AlpenZoo».

Litt utenfor sentrum ligger slottet Ambras fra 1300-tallet – som tiltrekker seg mange turister. Slottet er åpent for publikum, og her finnes et kunsthistorisk museum, et portrettgalleri samt utstillinger av våpen og rustninger. Slottet har også et vakker parkanlegg.

Innsbruck Airport ligger 5 km vest for sentrum.