Leiebil Linz

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Østerrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Linz

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Linz

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Linz fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Linz gjennom oss.

Linz guide

Bilutleie Linz

Leiebil Linz

Linz ligger ved elven Donau øst/nordøst i Østerrike, og er landets 3. største by. Linz har 191.000 innbyggere (2012), og er hovedstad i delstaten Oberösterreich. Byen ligger 160 km vest for Wien.

Linz er et viktig handelssentrum og industriby. Byen er også et samferdselsknutepunkt, og er kjent for sitt rike kulturliv. Linz har elvehavn, og byen huser dessuten 3 universiteter.

Linz er kjent for sine moderne kulturinstitusjoner – deriblant «Lentos –  Museum for Moderne Kunst». Byen ble kåret til Europeisk kulturhovedstad i 2009.

Noen av byens mest populære turistattraksjoner er «Altstadt» – gamlebyen fra middelalderen med  bl.a. Martinskirken – opprinnelig fra 700-tallet (en av landets eldste kirker), bygningen «Landhaus» fra 1571, Rådhuset fra 1659, det tidligere keiserslottet fra 1600-tallet (som idag er museum), den tidligere katolske domkirken fra 1678 samt den nye domkirken fra 1924 med sitt 135 meter høye tårn. Dette er den største kirken i Østerrike.

En annen attraksjon i Linz er «Ars Electronica Center» – et senter for elektronisk kunst, som også har interaktive utstillinger.

Byen har ellers et tannlegemuseum, et cowboy-museum, teatre, konsert- og kongresshall, dyrepark, botanisk hage samt flere parker og rekreasjonsområder.

Nærmeste flyplass er Linz Airport, som ligger 13 km sørvest for sentrum.

Meny