Leiebil Vienne

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Vienne

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Vienne

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Vienne fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Vienne gjennom oss.

Vienne guide

Bilutleie Vienne
Leiebil Vienne

Vienne (30 400 innbyggere i 2002) ligger i regionen Rhóne-Alpes, i departementet Isère, 30 km sør for Lyon.  Byen er kjent for metallurgisk og kjemisk industri – samt for tekstil- og skotøyproduksjon.

Byen er svært gammel, og det finnes mange romerske bygningsminner som er bevart, først og fremst Augustus’ og Livias tempel og det romerske teateret.

Vienne har flere vakre kirkebygg:  St.-Pierrekirken, delvis fra 500-tallet, er nå et arkeologisk museum. Ellers bør en romansk klosterkirke fra 1100-tallet og en vakker gotisk katedral fra 1100-1400-tallet nevnes.  Utover dette er det bemerkelsesverdig at mange bolighus fra 1400- og 1500-tallet er bevart.

Et arrangement som har satt det moderne Vienne på kartet, er en internasjonal jazz-festival som finner sted hvert år i juni/juli i det romerske teateret.