Leiebil Basel Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Basel Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Basel Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Basel Lufthavn gjennom oss.

Basel Lufthavn guide

Bilutleie Basel Lufthavn

Leiebil Basel Lufthavn

Basel-Mulhouse-Freiburg Airport (BSL/MLH/EAP) er en internasjonal flyplass som betjener tre byer i tre land: Basel (Sveits), Mulhouse (Frankrike) og Freiburg (Tyskland). Geografisk sett ligger den i Frankrike, nærmere bestemt i Saint-Louis – tett ved den sveitsiske og den tyske grensen. Den har en særegen status som såkalt ”Euro-Airport”. Flyplassen betjener rundt 4,5 millioner passasjerer årlig.

Basel Lufthavn har en fransk del (som gjelder for Schengen-området) og en sveitsisk del. Før man går ombord i flyet må man passere en «internasjonal» sone.

Det er ingen togforbindelse til flyplassen, men flere busslinjer kan benyttes både til Basel, Mulhouse og Freiburg. Dessuten er taxitilbudet godt. Ønsker man å leie bil på flyplassen, er det muligheter både på den sveitsiske og den franske delen av flyplassen. Internasjonale utleiebyråer som Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt er representert på begge steder.

Det er ingen hoteller på flyplassen. De nærmeste hotellene ligger på den franske siden: «Captain Hôtel» og «Formule 1 Mulhouse Basel». På den sveitsiske siden ligger nærmeste hotell i selve Basel.

Flyplassen har et beskjedent utvalg av restauranter og barer. I øverste etasje er det en restaurant («Au 5ème») med en á la carte-del, og en selvbetjent avdeling. Det er også noen snackbarer og kafeer. I den internasjonale delen av flyplassen er det tax-free butikker.

Meny